Puber af Gerardo Toro

25 september 2016, door Melanie onder Nieuws

Het is weer geen makkelijk jaar geweest. De puberteit zit me immens dwars en iedereen zeurt aan mijn hoofd over wat ik allemaal wel en niet zou moeten doen. Als ze me gewoon eens met rust zouden laten zou mijn leven honderd keer gemakkelijker zijn. Maar ja, dat gebeurt natuurlijk nooit en bovendien weet ik ergens stiekem in mijn achterhoofd ook wel dat ik het in mijn eentje niet kan redden dus ik ben gewoon nog afhankelijk van anderen.

Met mijn studie is het in de loop van het jaar steeds beter gegaan. Goh, wat was het moeilijk om de motivatie te zoeken in het begin, maar uiteindelijk heb ik met uitstekende punten het jaar afgerond. Uiteindelijk had ik een 8,6 voor mijn eindrapport!

Hartelijk dank iedereen voor de steun en ik wil dit jaar in elk geval weer een 8,5 gemiddeld halen.

Reageer